TTBB PLAYS ABBA

ABBA tribute on TTBB:n projekti vuodelta 2014, jossa yhtyeen musiikkia on sovitettu suomalaisten ammattilaisten työnä 18 kappaleen verran. Mukana on kaikki tunnetuimmat teokset kuten Mamma Mia, Thank you for the music, Money Money Money ja Waterloo. Settiin mahtuu myös hieman tuntemattomampia kappaleita ja muutamaan alkuperäiseen versioon olemme sovittaneet myös erilaista ja yllättävää tyyliä. Tämä kannattaa nähdä. Voit tilata ABBA shown myös yksityisiin tilaisuuksiin sekä ravintoloihin.

PARTY SET

TT Big Bandin ohjelmisto discoball1-270x250sisältää kokonaisuudessaan lähes 300 kappaletta, joista voidaan tarpeen mukaan räätälöidä mitä monipuolisempia musiikkikokonaisuuksia. Yhtenä juhlan tuojana on pidetty TTBB Party Settiä, josta löytyy menevää tanssittavaa musiikkia loppuillan bileisiin. Tämä paketti soveltuu hyvin myös ravintoloille, joissa halutaan tarjota vaihtelua perinteisiin bilebändeihin. Ohjelmisto sisältää paljon musiikkia tunnetuilta “vanhan liiton” artisteilta ja bändeiltä kuten Donna Summers, Blues Brothers, James Brown, Marvin Gaye, Tom Jones, Beatles ja Tower of Power,  Earth Wind and Fire sekä jonkin verran uudempaa tanssimusiikkia. Setistä löytyy myös klassikoita kuten Kun Kuuntelen Tomppaa ja Sata Kesää, Tuhat Yötä, Aikuinen Nainen sekä Jäätelökesä ja Kun Chicago Kuoli. Tärkeintä on kuitenkin, että musiikki tanssittaa isosti.

SWING THING

tt_16-270x250Big Band -musiikin juuret ovat luonnollisesti vahvasti mukana TTBB:n ohjelmistossa. Big bandit ovat suuria jazzorkestereita, jotka saivat alkunsa 1930-luvun New Yorkista. Tuolloin tanssipaikkojen jazz-kokoonpanot uudistettiin soittotilojen huonon akustiikan takia ja niihin otettiin lisää jäseniä. Big band -kokoonpano syntyi siten, että perinteisen New Orleans -kokoonpanon puhallinsoittimista muodostettiin sektioita. (Wikipedia)

TT Big Bandin ohjelmistoon kuuluu niin menevää swing ja jazz -musiikkia kuin eleganttia, viihdyttävää ja tunnelmallista dinner -musiikkia. Ohjelmistoa on muun muassa Frank Sinatralta, Duke Ellingtonilta ja Tom Jonesilta. Settiin saadaan paljon myös uudempaa Big Band -musiikkia bändeiltä kuten Gordon Goodwin Big Phat Bandin tuotantoa.

Pakettien hinta alkaen 1200 euroa (ei sisällä äänentoistoa)

Pyydä tarjous!